Web development


planet
Sisyfus levert de beste basis voor internet gebaseerde informatie-uitwisseling. Hiervoor gebruiken wij de meest recente vormen van de informatietechnologie en verzorgen daarmee de juiste vertaling van uw diensten naar online platformen.

Onze private cloud zorgt voor zekerheden t.a.v. beschikbaarheid en exclusiviteit van uw gegevens. Ook zijn onze services ingericht om procedures te ondersteunen voor de Zorg, Industrie en Financiƫle markten.

Internet, development en hosting

Dat is onze dienstverlening. Of het daarbij nu gaat om oplossingen zoals een dynamische cursusadministratie, een webwinkel of een tijdregistratiesysteem op het internet. Ze gebruiken allemaal dezelfde services en inrichting voor de hosting, met gedegen architectuur op het gebied van data, clustering, backup en/of uitwijk. Dat geeft zekerheden.

Bovengenoemd traject begeleidt Sisyfus van A tot Z. Zo analyseren en bouwen wij de benodigde functionaliteit. Wij beheren de applicaties en webservices. Concreet leveren wij daarmee een totaalpakket afgestemd op uw wensen.

Als deelnemer bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland verzorgen wij voor het beheer van uw domeinnamen de tenaamstelling van uw domeinnaamhouderschap.

nl_domain_registration