Missie en Visie


In de Grieks-mythologische overlevering is Sisyfus heerser over Korinthe. Hij kreeg het onmogelijke voor elkaar: hij sloeg de Dood in de boeien. Hierdoor kon niemand meer sterven, tot de god van de onderwereld, Hades, daar een eind aan maakte. Hij bevrijdde de Dood en strafte Sisyfus. Hij werd veroordeeld om in de onderwereld een steen tegen een berg op te duwen. Wanneer de steen boven was, rolde deze weer naar beneden en moet Sisyfus opnieuw hetzelfde zware werk verrichten.

Missie
In analogie met de IT-wereld ligt de top van de berg zo hoog als de eisen van de opdrachtgever. De mogelijkheden lijken schier onbegrensd. Maar inspanning en wilskracht zijn vereisten om ‘de steen de berg op te duwen’. Wij hebben ervaring in IT ontwikkeling en bereiken de hoogtepunten die dit ICT-technische werk met zich meebrengt. Daarbij starten wij op basis van klantwensen telkens opnieuw met het uitzetten van doelen bij nieuwe uitdaging.

Visie
Sisyfus levert zekerheid. Onze ondernemende, dynamische instelling zorgt voor uitzonderlijke prestaties. Iedere opdracht wordt individueel bekeken, zodat gewicht en draagwijdte goed ingeschaald worden. Op deze manier houdt Sisyfus zich aan de belofte u een product te leveren dat perfect binnen uw bedrijfsvoering past.