Office automation


Management tools
Voor het management van een projectorganisatie is het absoluut noodzakelijk om te weten in welk stadium een project zich bevindt. Toch gebeurt het nog wel eens dat de projectadministratie erbij in schiet. Door drukte, stress en naderende deadlines wordt een logboek misschien niet zo goed bijgehouden als de bedoeling is. Het gevolg hiervan is dat het management niet goed geïnformeerd wordt over de stand van zaken. Problemen en andere hiaten in het volbrengen van het project worden op deze manier minder goed opgemerkt.

Om dit soort situaties te voorkomen, heeft Sisyfus het projectadministratiepakket ontwikkeld. Het is dusdanig gedetailleerd dat een project op de voet gevolgd kan worden. En geeft op deze manier dus inzicht aan het managementteam. Belangrijke zaken zoals de fase waarin een project zich bevindt, hoeveel uur er al aan gewerkt is, hoe ver weg de deadline is en welke medewerkers er mee bezig zijn, worden op een heldere manier uitgekristalliseerd. Want het is makkelijk in gebruik, voor zowel medewerker als management. En bovendien af te stemmen op de wensen en werkwijze van ieder bedrijf.

Tools voor document automation
Een groot deel van uw correspondentie gebeurt waarschijnlijk nog steeds op papier. Ter ondersteuning hiervan levert Sisyfus diensten op het gebied van document automation. Het bekendste onderdeel hiervan vormen de Microsoft Word Templates. Speciaal hiervoor is een Wizard ontwikkeld die u volledig overzicht en controle geeft over uw beschikbare standaard documenten (huisstijl). Meer informatie over en de mogelijkheid tot downloaden van templates voor deze wizard vindt u onder In-Stock Products.